Per Erik Holm - Oppfinner og CEO


Per Erik Holm etablerte firmaet Varmepumpen AS I 1997 med det opprinnelige formål å være en «one-stop-shop» for kunder som ønsket å bytte ut oljefyren med miljøvennlige varmepumper.

 

I 2018 ble selskapets navn endret til Isolve AS, for bedre å reflektere at selskapet nå har fokus på utvikling av mer helhetlige, integrerte inneklimaløsninger.

 

Som en ihuga forkjemper for det grønne skiftet og en genuin entusiast med hensyn til utvikling og anvendelse av ny teknologi for å spare energi, fikk Per Erik i 2015 en unik ide til et nyskapende, miljøvennlig og energieffektivt oppvarmingssystem. Patenter ble søkt om og innvilget, og siden da har Per Erik kontinuerlig utviklet, testet og forbedret systemet frem til dagens versjon av Isolve Air.

 

I dag er Per Erik CEO for Isolve AS, og hovedaksjonær i selskapet. Han er utdannet som maskiningeniør, og har også en Mastergrad i Energy Management fra BI. Han har tidligere bl.a. vært prosjektleder for utvikling av en ny luft til vann varmepumpe for en stor internasjonal produsent, og vært redaktør for Norsk VVS, det ledende fagblad i Norge.